Ја запозна во парк, па ѝ понуди пари за да имаат секс – еве за колку се кандиса типката


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Стереотипот дека парите и жените одат заедно „рака под рака“ не ни е баш многу омилен, ама за жал се објавуваат многу видео докази кои одат во негов афирмативен прилог.

Еве уште еден таков видео аргумент. Кога типот понуди малку посочна сума, типката реши да прифати. Местена скриена камера или реална ситуација? Ѕирнете и пресудете сами. Ќе видите за колку се кандиса типката.