Изработка на уникатна кожена футрола за „паметен клуч“ за Mercedes – вака го прави тоа мајстор Ханс


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Ханс е изработувач на уникатно дизајнирани галантериски материјали и лични ствари како чанти, паричници и слично, кои ги изработува од кожа.

Во асортиманот на производи кои излегуваат од неговата работилница „Hahns Atelier“ (Ателјето на Ханс) се и автентични кожени футроли за „паметни клучови“ за новите автомобилски модели. Еве како изработува еден таков за Mercedes Benz.

За љубопитните, еве ја и целосната постапка и начин на изработка на истиот, во нормална, а не забрзана верзија.