Изгуби облог и „казната“ беше да излезе на терен и да каже НЕ, што и да се случи

Но, испадна дека треба да го каже најтешкото НЕ во животот, токму на оваа убавица. Типот не знаеше дека пријателите му ја наместија оваа згодна плавуша да го запроси пред сите. Згодна, неодолива, паметна, хуманитарка, добра и неверојатно убава – а тој треба да ја одбие. Еве што се случи.