Босанска сензуалност со италијанска регистрација – таа е Мелина Хаскиќ

Мелина Хаскиќ е родена на 15 април, 1991 година, во Приједор, а како девојче се има преселено во Австрија, каде ги поминала школските години. Со моделинг почна да се занимава на 16 години, а досега има работено во многу светски метрополи како Истанбул, Париз, Милано, Мумбаи и други градови.

13.1.melina1

Моментално живее во италијанската престолнина на модата, Милано. Настојува што повеќе време да поминува во Виена, бидејќи нејзиното семејство живее таму. За жал, многу ретко се враќа во родната Босна и Херцеговина, но како што вели, наскоро планира да ја посети својата татковина.

13.1.melina2 13.1.melina3 13.1.melina5 13.1.melina6 13.1.melina7 13.1.melina8 13.1.melina9 13.1.melina10 13.1.melina11 13.1.melina12 13.1.melina14 13.1.melina15