Видео: Заѕвоини телефонот на новинарот, се јави Мурињо!

Пресконференциите на Жозе Мурињо се секогаш многу интересни, но денес се случи нешто кое навистина ретко се гледа.

Додека зборуваше Мурињо зазвони телефонот на еден новинар, а „Специјалниот“ без многу размислување одговори на повикот.

„Ало? Ова е Талкспорт. За тебе? Почекајте една секунда“, одговори Мурињо и му го даде телефонот на новинарот.