Имаше и пцовки: Судир на Тортевски со дел од „Македонија блокира“ (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓За време на протестот на МАКЕДОНИЈА БОЈКОТИРА дојде до вербална расправија меѓу адвокатот Александар Тортевски и дел од протестирачите кои жестоко реагираа на неговиот обид да помине со автомобилот на улицата каде што се протестите. Потоа се замеша и полицијата.