Играње комар на раслекување и опуштање со пијачка – погледнете кој победи

Зезнато е да имате прилика да ја раслечете типкава со „посилна рака“ во комар, а да не ви оди картата. За среќа, типот од ситуацијава изгледа јако ја растурил на асталот. А и се опуштиле со пијачка. 😉

12-12-karti-raslekuvanje1 12-12-karti-raslekuvanje2 12-12-karti-raslekuvanje3 12-12-karti-raslekuvanje4