Играчки кои сигурно не би им ги купиле на вашите деца


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


А кај Русите и Кинезите тоа е нешто кое, како и многу други бизарни работи, е нормално и вообичаено. Пример, да му купиш на бебето бар со жестоки пијалоци како играчка, или играчка во форма на ебола вирус, или калап кој еурокремот и топеното чоколадо ги стегнува во форма на гомно. Бизаријата со руски потпис подолу, во фото формат.