Авто мото

Иднината на моторџиските авантури: BMW мотор кој се вози без заштитен шлем

Самобалансирачки, нула емисија на штетни гасови, со одлична комуникација помеѓу возачот и околината, со него доаѓаат и паметни очила, паѓањето е речиси невозможно – така тврдат и така го опишуваат футуристичкиот концепт на две тркала од BMW.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top