Видео

И Кока Кола удри по Доналд: Погледнете ја нивната анти-Трамп реклама

Компанијата Кока Кола промовираше нов рекламен спот кој се емитуваше на почетокот од „Супер Боул“во која Америка пее на различни јазици покажувајќи ја разновидноста на земјата.

Сите раси, сите бои, вери и националности-се што има во САД е претставено во рекламата. Таа е и порака до претседателот Доналд Трамп кој забрани влез на државјаните од седум претежно муслимански земји во САД.

To Top