Хрватски полицајци се хит на Фејсбук: Видете како пробуваа да го поправат службениот автомобил!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Во Хрватска на Фејсбук се споделува едно видео во кое двајца полицајци се обидуваат да го поправат службениот автомобил!

Со музика во позадина од цртаниот филм „А је то“, во кој што цртаните ликови прават често вакви „мајстории“, краткото видео се споделува на Фејсбук, а во него двајца полицајци се обидуваат „да го потсредат“ автомобилот.

„Автолимари со полициска академија“, „Акде роки само среди ја вратата“, беа само дел од коментарите на Фејсбук.