Најлошиот настап: И го зеде мобилниот, па се изглупира! (видео)


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Филип Ратковиќ смета дека е маѓионирач и комичар, но на Суперталент не се докажа како ништо од тоа. Најпрво се обиде да ги прочита мислите на Мартина, а потоа и го зеде мобилниот телефон и се обиде да ги погоди последните два броја.

Но за жал ништо од тоа не се случи, па Мартина остана зачудена и му рече „Ајде молимте врати го телефонот“.

Видео:
https://www.facebook.com/supertalent.novatv.hr/videos/518846681920759/