Хит видео: Полицајци во обид да го поправат службеното возило!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓На социјалната мрежа Фејсбук објавена е снимка на која двајца полицајци маки мачат обидувајќи се да го поправат службениот автомобил.

Видеото изобилува со хумористични коментари, а најинтересен од нив е „Автолимари со полициска академија“.

Видео:
https://www.facebook.com/698230666899728/videos/1695816180523168/