Грешките во паркур егзибициите болат пеколно (видео)


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Ако практикувате некој спорт или некоја спортска рекреација и во случај на невнимание паднете или се удрите, нормално дека ќе имате последици и тоа ќе ве боли. Но, ако сте адреналински зависник од паркур, секоја таква грешка и пад боли тројно повеќе. Боли пеколно.