Враќањето на Мишел Форсајт за Sports Illustrated Swimsuit


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Кога жешката Мишел Форсајт и тимот од Sports Illustrated ќе ги спојат енергиите и она по кое се најпознати – таа сексапилот, тие техничката вештина зад објективите, испаѓа нешто вакво.