Вебкафе

Ѓорѓи има осум години и за пет секунди ја реди Рубиковата коцка

На осумгодишниот Ѓорѓи Чешмеџиевски од Македонија му се потребни само пет секунди за да ја нареди популарната Рубикова коцка.

Кога имал пет години, сосема случајно, на одмор нашол една таква коцка и оттогаш Рубиковите коцки се негова пасија, пренесува Канал 5.

Advertisements
To Top