Видео

Жена VS. змија – еве кој „победи“

Змијата се истегнала на вратата, па оваа храбра жена стави ракавици од Халк и се фаќа во костец со неа. Можеме да се кладиме дека многу мажи ни приближно не би направиле ваков потег.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top