Ѓоковиќ нервозен на теренот во Монте Карло: „Зачути бре у пи*ку материн више“


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Новак Ѓоковиќ не се воздржа да ги покаже фрустрациите и нервозата поради тоа што на првиот меч после цели 48 дена не му одеше ама баш ништо против расположениот 22-годишен Шпанец Давидович-Фокина. Србинот после еден загуебн поен опцу кон делот од трибините каде бурно коментираа една долга размена на удари. На крајот Ѓоковиќ изгуби 6-3, 6-7, 6-1 и испадна од Монте Карло.