Глејдате ЕКСПЛОЗИВ – порачува Амди Бајрам (видео)

Се правда дека „зубите му се ретки“ и затоа тешко го изговарал „Ексклузив“. Инаку, да, типов е без престан пратеник во Собрание од 1994 година.