Ги извадија од памет: Им пуштаа „јагне-самоубиец“ со динамит монтиран на него


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Нормално, станува збор за бесна и можеби претерана местенка за скриена камера која според реакциите на луѓето воопшто не им беше ниту смешна, ниту забавна.