Германски новинар: Ме обучуваа како да лажам и манипулирам со јавноста за Русија и Трета светска војна


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


„Бев новинар 25 години бев обучуван како да лажам со текстови и од вистината да правам лага за да ја манипулирам јавноста никогаш да не дознае што вистински се случило“, вели во своето јавно обраќање до светот германскиот новинар Удо Улфкоте.

Изгледајте ги видео материјалите, слушнете што има да каже за западните мејнстрим медиуми кои ја манипулираат јавноста со исфорсирана пропаганда против Русија и за тензиите со оваа источна моќна земја, па судете колку е во право.

А еве го и документарецот „Колку е лесно да се направи војна“, со вметнати преводи кои треба само да ги активирате по желба.