Славни

„Гадот повторно го направи тоа“: Трамп уште еднаш ја посрамоти Меланија

Доналд Трамп, како претседател на САД, никако не успева да ги освои симпатиите на своите критичари, а очигледно не се ни труди да им удоволи на нивните вкусови.

Овој пат повторно ги разгневи со своето однесување кон Меланија, односно „заборавањето дека таа постои“. Откако на инаугурацијата „ја заборави зад себе“ и потрча кон Обама, овој пат не се ни потруди да понуди помош на својата сопруга да слезе од авионот.

Додека тој веќе маршираше по пистата, Меланија, во бел фустан, сама полека слегуваше по скалилата од авионот, внимавајќи да не падне.

„Гадот повторно го направи тоа“, коментираа на социјалните мрежи Американците.

„Не е важно дали го сака или го мрази, но вака еден вистински џентлмен се однесува кон својата сопруга“ коментираа други на фотографија на која Роналд Реган ја држи својата сопруга Ненси за рака додека слегуваат од авион, а се потсетија дека сличен однос имаше и Барак Обама кон Мишел.

To Top