Гадо станува новата хероина на боговите и луѓето


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Објавен е новиот трејлер за американската акција Wonder Woman, во кој главниот лик го игра Гал Гадо, која станува хероина на боговите и луѓето.

Во претходниот трејлер можевме да ја видиме Дајан Принс, популарната Wonder Woman, како учествува во Првата светска војна, но во ова продолжение, судејќи според најавата, ќе даде многу повеќе од себе.

Режијата на филмот ја направи Пети Џенкин, а во петокот беше претставен и новиот плакат за филмот.

Во новиот трејлер, исто така, се појавуваат мајката на Дајана, Хиполита, која ја игар Кони Нилсен.