Фуфо отворено и искрено за коцкарските и лихварските проблеми кои му го уништија животот каков што го имал


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Гостувајќи во дебатниот ТВ магазин „Click Plus“ на ТВ21, поранешниот познат скопски угостител и бизнисмен Љупчо Николовски-Фуфо си ја отвори душата и раскажа за своето минато поврзано со лихварстото и коцката.