Победа – Вардар, 1970 година, пред преполни трибини на градски во Прилеп


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Од времето кога имаше прекрасна енергија на терените и трибините, но и одлична фудбалска традиција во Македонија.

П.С. На почеток се појавува и еден од појаките и покреативни навивачки транспаренти кои сме ги виделе – „Ристо човек ситна раса, али играч прва класа“. 😀