Фото: Роналдо се пофали со својот нов ѕвер!

Роналдо е голем љубител на брзи и моќни автомобили, па на својата богата колекција во гаражата го додаде и своето ново милениче.

Официјално најдобриот фудбалер на светот се пофали на Инстаграм со својата нова „машина“ која е јулилејна 20-та во неговата гаража.

„Новиот ѕвер“ – кратко напиша Роналдо со фотографијата на новиот „Мерцедес GLC“.

Имено, овој Мерцедес кој го има Роналдо чини повеќе од 100.000 евра што е само една четвртина од неговата неделна плата, за него ова е ситница…

New beast?

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on