ФОТО: Ритамот на Суперхикс го размрда МКЦ

Вчера, 3-ти март 2019 година, Суперхикс во МКЦ ја прославија својата 25 годишнина од првиот настап. Тие се вратија на корените кои започнале во 1994 година со настапот во Доорс во Дебар Маало, на истиот ден, 3-ти март.

Песните како „Раде“, „Африка“, „Глупави песни“, и многуте други го размрдаа МКЦ во целост. Нивните фанови уживаа во музиката која веќе две и пол децении ја задржува својата уникатност и позитива. Музиката на Суперхикс ги исполнува Скопје и Македонија со ритам кој ќе владее уште многу години.

Банда инструментале ја претставија и новата песна „Модерна љубов“: