Галерии

ФОТО: Кога девојките се забавуваат!

Младост – лудост, рекле старите Римјани, а оваа поговорка ја докажува и следната фотогалерија. Девојките кога се млади очигледно знаат добро да се забавуваат, а кога тоа ќе се помеша со алкохол, резултатот знае да биде мошне интересен. Погледнете:

To Top