Фотки кои се доказ дека твоите баба и дедо биле многу „покул“ од тебе ако биле хипици


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Хипи движењето ќе остане запаметено како едно од најслободоумните движења чии поклоници и поборници важеле за едни од луѓето со најшироки и најнеограничени светогледи од аспект на конвенции и правила. Единствено им било важно да се што е можно понезависни од општеството какво што е, да се слободни и да пропагираат мир и љубов. Ако вашите баби и дедовци (или родителите од оние повозрасните) биле макар и мал дел од ова движење, бидете сигурни дека биле многу „покул“ од вас.