Фотка на денот: Германскиот министер за транспорт си чека воз на станица во Берлин


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Македонски политичари да се возат со јавен превоз? Тоа не може да биде фотка на денот, тоа е виц на денот.

Еве го Андреас Шојер, министер за транспорт и дигитална инфраструктура во Германија, како си чека воз на главната станица во Берлин, како секој друг нормален човек.