Вебкафе

Flippr: Даска за пеглање со која ќе пеглате четири пати побрзо

Даските за пеглање постојат веќе 130 години и изгледаат речиси исто како во 1882 година. Нивната еволуција беше сведена речиси на нула од самото нивно постоење.

Односно, тоа беше така сѐ додека не се појави Flippr, нов вид даска за пеглање за која моментално се собираат пари на Kickstarter, која ќе го смени начинот на кој пегламе и flippr-ironing-board1најбитното – ќе го скрати пеглањето на само неколку минути.

Advertisements
To Top