Фино костимчево за капење

29-годишната Лиза Опи, американска победничка на титулата за убавина, актерка, модел, дизајнерка на костими за капење „и што ли уште не во ова време на Инстаграм реалност и општество“ реши сама да си го промовира својот дизајн на костим за капење на плажите во Мајами.