Галерии

Фаталните австралиски пожарникари по кои воздивнува женската интернет публика

Жешкиот календар за 2020 година кој го направија австралиските пожарникари кои позираа во друштво со различни животни, ги запали страстите на женската публика на социјалните мрежи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on

Згодните пожарникари позираа во хуманитарни цели – сите приходи од продажбата на календари се за детски болници, а во 27 години постоење на вакви календари беа собрани повеќе од 3 милиони долари. Предвидени се вкупно шест различни тематски календари за 2020 година.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on

Постои „класичен“ календар со само голи пожарникари, потоа календар со пожарникари кои позираат со диви животни, потоа со мачки, коњи, домашни животни и само со кучиња.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on

To Top