Музика

„Disco Dogs“: Диџеј Сајо од Прилеп има хит со светски „денс“ ритам

Диџеј Сајо од Прилеп го објави својот нов сингл насловен „Disco Dogs”, кој на 02.10.2019 беше издаден од музичката издавачка куќа Dancewood Records на сите дигитални платформи како што се: Itunes, Beatport, Traxsource, Junodownload, Amazon, Google Play исто така е достапна за преслушување на Youtube & SoundCloud.

Веќе беше промовирана на повеќе европски радио станици за електронска музика, доби позитивни оценки и ќе биде дел од неколку светски Dance компилации.

Advertisements
To Top