Славни

Фаталната Марија Горбан – божица меѓу руските актерки

Марија Александрова Горбан е родена 1986 година. Русите најдобро ја знаат по актерската кариера, а машкиот дел од популацијата и по склоноста кон скокотливи и провокативни едиторијали.

Зад себе има неколку филма, а фотографиите кои ви ги пренесуваме во галеријата водат потекло од нејзините позирања за секогаш освежувачкото руско издание на списанието за мажи Maxim.

Зад себе веќе има два пропадната брака, а моментално по трет пат е мажена за Кирил Зоткин.

To Top