Славни

Фантастично јака скриена камера со Џими Кимел – друже, алал да ти е!

Старата добра скриена камера (денес популарно викана „prank“), последниве години е исфорсирана и изнасилена до мера на бесмисленост и апсолутна неоригиналност.

Но, кога некој како Џими Кимел ќе реши да направи скриена камера и тоа на многу прост и едноставен начин, како ги „ремети“ своите колеги од работа, за чудо, испаѓа фантастична местенка која јако ќе ве насмее.

To Top