Езерски сервис: Шампионите со стил го најавија швајцарскиот Левер куп

Легендите од тениските терени, Бјорн Борг и Роџер Федерер, со шампионски стил и на невообичаен начин го најавија овогодинешниот Левер куп, кој секој септември се одржува во Швајцарија.

Федерер и Борг одржаа заедничка прес-конференција на езерото Рона во Женева, каде 20-кратниот Грен слем освојувач Роџер од чамец изведе и неколку симболични сервиси во езерските води.