Еве зошто кучето е најдобар пријател на светот (видео)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Не дека станува збор за драматична ситуација во која е прашање на живот и смрт, ама спасување си е спасување мкога оној кој бара помош смета дека се наоѓа во непријатна и за него лоша ситуација.

Иако чамецот воопшто не е далеку од брегот, кога ќе го видете и чуете уплашеното мало кученце како цимоли, сигурно ќе ви падне жал за него. Такво чувство имаше и големото куче и затоа направи ваков храбар потег.