„Еве што ви прави претераното работење“ – видео од над 8,5 милиони прегледи


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Култниот актер, сер Ентони Хопкинс, во пракса покажа што му се случува на човек кога само работи, а тоа го долови со прилично бизарна снимка во која прави гримаси и скока во ритамот на композицијата што сам ја компонирал.

Музичката композиција што се слуша во заднина е дело на Хопкинс. „The Plaza“ се наоѓа на албумот „Composer“ од 2012 година, што е компилација од композициите на и избрани филмски песни.

Видеото е прегледано над 8,5 милиони пати.