Еве ШТО ТОЧНО СЕ СЛУЧУВАШЕ во Собрание кога се изгласа Законот за јазици

Хронологија на настаните и случувањата во македонското Собрание дента кога беше изгласан Законот за јазиците – ама според снимките од Фчерашни новости. 😀