Живот

Еве што открива часот на вашето раѓање за самите вас

Дали сте родени наутро, околу пладне, попладне или навечер – некои своевидни истражувања на карактерите на луѓето, нивната нарав и животни ставови, велат дека е битно и има разлика. Пронајде го својот час на раѓање и прочитајте какви карактеристики на личноста го отсликуваат.

Од 00 до 2 часот наутро се раѓаат љубопитни луѓе кои сакаат да се натпреваруваат

Од 2 до 4 часот се вреди луѓе кои се ориентирани кон материјалните вредности во животот

Од 4 до 6 часот се раѓаат храбри личности кои можат да преминат преку секаква препрека и имаат способност за лидери

Од 6 до 8 часот е време резервирано за мистични луѓе, кои се посветени на религијата и имаат нагласено чувство на емпатија

Од 8 до 10 часот се раѓаат хуманисти и мошне шармантни луѓе

Од 10 до 12 часот е термин резервиран за активни типови кои сакаат да го сменат светот на подобро

Од 12 до 14 часот се необични луѓе, желни за авантура и ризик, со бујна фантазија

Од 14 до 16 часот е временски термин за силни луѓе, незаменливи во нестабилни ситуации и времиња

Од 16 до 18 часот се раѓаат мирни карактери кои имаат способност да ја согледаат ситуацијата во целина и со добра нарав

Од 18 до 20 часот се раѓаат луѓе со силна волја, способни за големи подвизи

Од 20 до 22 часот е термин за личности кои никогаш не може да се задоволат со скромна животна улога

Од 22 до 24 часот се филозофски настроени луѓе, кои не ретко се несфатени од другите.

Advertisements
To Top