Еве колку вештачки објекти кружат околу планетата Земја лансирани од човекот


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Анимацијата ја прикажува распореденоста и движењето на објекти направени од човекот што орбитираат околу Земјата.