Видео

Еве како е во Неапол заради коронавирусот

Ништо не може да ги спречи луѓето да најдат начин да се забавуваат, без притоа да ги прекршуваат мерките пропишани заради борбата со пандемијата на коронавирусот.

Advertisements
To Top