Ескорт дама открива: Сум спиела со над 1.100 мажи, со женети се гледам наутро, а со дебели секогаш…


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Австралиска проститутка од Сиднеј која не го откри своето име, одлучи да го сподели своето работно искуство во оваа бранша со јавноста преку Редит секцијата АМА (Ask Me Anything).

Анонимната 25-годишна девојка со проституција почнала да се занимава во доцните тинејџерски години, кога почнала да работи во еден бордел. Така се запознала и со голем број спортисти и бајкери кои станале нејзини редовни клиенти во тоа време.

Работела во неколку бордели сè до 2014 година, кога одлучила да се „осамостои“ во бизнисот и станала лична ескорт дама. Година дена после тоа, доживеала нервен слом и го баталила сексот девет месеци, но повторно почнала да се занимава со „најстариот занает“ пред една година.

Открива дека наплаќа по 550 долари за првиот час, 500 за вториот и 300 долари за секој нареден час. 12 часа со неа би ве чинеле 2.500 долари, а за 48 часа со оваа девојка ќе издвоите двојно, 5.000 долари.

Вели дека досега има спиено со над 1.100 мажи, а има само две правила: Никогаш не спие со Ирци и никогаш не учествува во глумење инцест, бидејќи има двајца браќа и тоа е премногу непријатно за неа. Искрено признава дека повеќе ужива во секс со дебели фраери: „Секогаш свршувам со дебели мажи, ако сум горе“.

Повеќето нејзини клиенти се успешни белци помеѓу 40 и 60 години, поради што, како што вели, „исклучитлено е среќна бидејќи се префинети и великодушни“. Најстариот клиент со кој била бил жртва на холокаустот.

Проговори и за состаноците со оженети мажи, откривајќи дека со нив се гледа главно меѓу 7 и 8 часот наутро. „Ќе се искрадат од дома кога е време за на работа“, додава таа.

„Помеѓу 21 декември и 21 јануари нема многу работа, бидејќи клиентите се со семејствата“, коментира таа. Поради „непредвидливата“ природа на нејзината работа, ја задржала својата дневна работа, а планира да престане да се занимава со проституција оваа година, кога планира да се исели во странство и да ги заврши студиите.

Додава дека нејзината мајка, најдобрите пријатели и бившиот дечко знаат со што се занимава, но се плаши дека за тоа можат да дознаат и таткото и нејзините браќа.