Видео

Експлицитни сцени: Сексуално образование за деца на норвешка телевизија (18+)

Да повториме, експлицитни сцени, премногу експлицитни и за возрасни. Но, во Норвешка вака ги учат на сексуално воспитување, бидејќи она од 20 век е премногу застарено за нив. Затоа, додека кај нас ова мора да оди со суфикс 18+, кај нив, како што ќе забележите, оди со 8+.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top