ОВИЕ, А НЕ СТАРЛЕТИ: Билборди со најјаките дечки во градот!


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Одлична кампања која треба да ги поттикне младите да се борат да бидат поуспешни со помош на своето знаење.

На билбордите ширум Нови Сад се поставени фотографии од околу 120 најдобри новосадски ученици. Сето тоа е дел од проектот „Учам + Знам = Вредам“, проект на Здружението за промоција на општествена одговорност. Меѓу нив има два хора, два ученички тима и ученици кои оствариле успех на поединечни натпреварувања.

f5
Српските медиуми пишуваат дека проектот се проширува и надвор од Нови Сад, во други општини ширум Србија. Целта е да ги поттикнат младите да се борат за позитивните вредности.