Едноставни, а моќни: Овие три реченици ќе го полудат вашиот партнер!

Side view of beautiful couple kissing while lying on bed at home

Освен допирите, зборовите се многу моќен алат во сексот и треба да ги корстите максимално, особено ако сексуалниот живот ви е западнат во рутина. Интернетот донесе три ултимативни реченици кои ќе го запалат секој фраер во секој период од денот

Синоќа сонував многу секси сонови, а ти беше главна улога
На фраерите им одговара ако на нив мислите дури и во потсвеста. „Обожавам кога некоја жена мисли за секс со мене дури кога не се сексаме“ рече уредникот на еден магазин. За уште повеќе да го запалите, раскажете му ги деталите од сонот.

Ајде, ми се допаѓа кога ми го правиш тоа
Понекогаш во текот на сексот премногу размислувате, наместо да се опуштите и сконцентирате на моментот. Кажете му на партнерот што точно ве пали, а ако ве доведе до лудило, признајте му.

Не носам гаќи. Едвај чекам да се видиме покасно
Прати му една ваква порака додека е на работа и нема да може да престане да мисли на тебе. Овие зборови имаат големо влијание на него, а тој одма ќе почне да те замислува гола. Задолжително пробајте го ова.