Еден од најголемите на сите времиња: Сите победнички погодоци на Брајант во последни секунди


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓



Кога ќе дојдат следните генерации љубители и посветени играчи на кошарка кои не растеле „во живо“ со мајсториите на Коби Брајант, едно вакво видео ќе биде доволно за да им се долови фактот зошто беше и остана еден од најдобрите кошаркари на сите времиња. Сите одлучувачки и победнички погодоци на мајсторот во последна секунда на едно место – повелете.