Еден есенски ден: Ангела од Скопје позира за Мики од Прилеп

Ангела Василевска е 19-годишна скопјанка, студентка на Филозофскиот факултет на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје. Средно има завршено во гимназијата Јосип Броз Тито. „Еден есенски ден“ е насловот на фото сесијата која на оваа скопјанка, која се занимава со моделинг од својата 15-та година, ѝ ја направи младиот прилепски фотограф Мики Николоски. Тие ја споделија со нас, а ние ја споделуваме со вас.