Dunking Devils и „Зини да ти кажам“: Шоу комбинација од тапани и кошаркарски атракции


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Марјан Станиќ на тапани и „летечките баскетџии“ под, над и околу обрачот.